Досягнення закладу

2023-2024 навчальний рік

27-29 березня 2024 року відбулася П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» в режимі онлайн. Конкурсна робота на XV Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіті» в тематичній номінації «Формування і розвиток критичного мислення здобувачів освіти як невід’ємний компонент медіаграмотності» виборола золоту медаль.

Проєкт: «Критичне мислення як ключова компетенція медіаграмотності». Захищали проєкт: заступник директора школи з навчально-виховної роботи  Сичевська Н.С.


2022-2023 навчальний рік

17-19 травня 2023 року відбулася Чотирнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» в онлайн режимі.

Конкурсна робота на XIV Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіті» в тематичній номінації «ВИХОВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕЛІТИ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА»

Колектив закладу виборов Золоту медаль.

Авторами проекту: “ФОРМУВАННЯ ОСВІЧЕНОЇ ОСОБИСТОСТІ, ГРОМАДЯНИНА – ПАТРІОТА ЯК ОДИН ІЗ ШЛЯХІВ СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНЬОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЕЛІТИ” є адміністрація закладу та всі учасники освітнього процесу.
Захищали проєкт: заступник директора шкли з навчально-виховної роботи Єсипова Л.Г.

У  конкурсній роботі представлено  особливості реалізації моделі становлення майбутньої української еліти, складові якої об’єднані загальною метою – формування  освіченої особистості, громадянина-патріота в КЗ  «ВЛ № 29». Авторами роботи розкрито педагогічні умови  щодо позитивної динаміки у підвищенні показників якості із формування освіченої особистості,  громадянина-патріота здобувачів освіти в результаті впровадження інноваційної діяльності закладу, презентовано розробку навчальних занять та заходів.

Офіційний каталог XIV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти -2023» розміщено за покликанням http://vsosvita.com.ua/…/catalogue_exhibitions_szo_2023…


23-25 листопада 2022 року відбулася Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в онлайн режимі.

Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в онлайн режимі.

Конкурсна робота на XIV Міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» в тематичній номінації «ІННОВАЦІЇ В НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОМУ ВИХОВАННІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ»

Колектив закладу виборов Золоту медаль.

Авторами проекту Інноваційна діяльність закладу у формуванні особистості громадянина-патріотає адміністрація закладу та всі учасники освітнього процесу.
Захищали проєкт: заступник директора шкли з навчально-виховної роботи Єсипова Л.Г., вчитель предмету Захист України Мигун П.П.

           У роботі представлено особливості реалізації моделі національно-патріотичного виховання, складові якої об’єднані загальною метою – формування  громадянина-патріота в КЗ  «ВЛ № 29». Авторами роботи розкрито педагогічні умови  щодо позитивної динаміки у підвищенні показників якості із формування особистості громадянина-патріота здобувачів освіти в результаті впровадження інноваційної діяльності закладу, презентовано розробку заходів та  навчальної програми національно-патріотичного напряму волонтерського гуртка «Ти не один».


Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2022»

Колектив закладу виборов Золоту медаль.

Авторами проекту Формування ключових компетентностей учнів в процесі STEM-проєктної діяльностіє адміністрація закладу та всі учасники освітнього процесу.
Представляли проєкт – Бартюк М.П., Мазур С.Ю., Сичевська Н.С.

У проєкті презентується досвід роботи адміністрації та вчителів комунального закладу «Вінницький ліцей №29» із формування дослідницько-експериментальної компетентності здобувачів освіти в процесі вивчення природничо-математичних дисциплін, засобами інноваційних технологій,  в інноваційному освітньому середовищі закладу. Розкрито педагогічні умови та особливості реалізації моделі STEM-навчання у закладі, етапи реалізації цієї моделі, а також вплив інноваційних технологій на підвищення рівня сформованості та розвитку компетентностей учнів.


2021-2022 навчальний рік

20-22 жовтня 2021 р. відбулася ХІІІ міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Колектив закладу виборов Золоту медаль.

Авторами проекту “Реалізація компетентнісного підходу у вивченні предметів природничо-математичного циклу” є адміністрація закладу та всі учасники освітнього процесу.
Захищали проєкт – Бартюк М.П., Мазур С.Ю.