“Ми діти твої, Україно!”

З нагоди 30-річчя Незалежності нашої неньки України та на передодні Дня козацтва, Дня Захисників та Захисниць України 13 жовтня в КЗ “НВК: ЗШ І-ІІІ ст-ГЕК №29 ВМР” завзято грали в національно-патріотичний квест “Ми діти твої, Україно!”.

Змагались шість чудових команд старшокласників (9-10 класи). Очолювали команди досвідчені ватажки – педагоги. У запеклій боротьбі перемогу здобули найкращі, але перемогла любов до рідної землі, козацька сила та відвага. гетьманська мудрість та січова згуртованість. Завзято та з цікавістю команди проходили зупинки: патріотичну “За Україну, за її волю”, військову “В ім’я життя та миру”, історичну “Нащадки козацької слави”, народно-етнографічну “Ця квітка ясна українською зоветься”, спортивну “У силі козацького духу”, козацька кухня “Вміли воювати – вміємо і кашу готувати”, домедичної допомоги “Допомогти врятувати”. На кожній зупинці виконувалось по три завдання. за що і отримували відповідну кількість “козариків”.

До квесту доличилися і організували зупинки військові із зброєю в/ч 3008 Національної гвардії України, інструктори ГО “Червоного хреста”, керівник Школи з національно-патріотичного виховання Вінницької ОСЮН, учасниу бойових дій – Мигун П.П.Дякуємо усім за допомогу у підготовці та проведенні квесту!