“Ти не один”

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Вантаж масою 5 тон було доставлено за призначенням. Волонтери (Павло Мигун) шкільного волонтерського центру «Ти не один» КЗ “Вінницький ліцей 29” відвідали наших мужніх та непереможних Захисників та Захисниць в районі Краматорська.

Зі словами щирої подяки та підтримки хоробрих воїнів звернулися у своїх листівках наймолодші ліцеїсти КЗ «Вінницький ліцей №29» та Білозерівського ліцею Липовецької МР, передали обереги та синьо-жовті браслети, виготовлені власноруч ЛАСТІВКА: КЗ “ДНЗ №36 ВМР” (особливо Людмила Якупова). Константин Волинець забезпечив транспортом – хамер Mercedes-Benz із вправним штурманом Олег Грот. Завдяки невтомним працьовитим воїнам тилу педагогічного, батьківського та учнівського колективу КЗ “Вінницький ліцей 29”, Скитківської та Щасливецької громади Липовецької ОТГ, Міжнародний Благодійний Фонд «МЕДІНА» (Svetysik Borisova Романов Олексій ) та невгамовним бджілкам з Об’єднання волонтерів Вінниччини (Ірина Наталя, Марина), Заради Майбутнього – волонтерська група (Олеся Гевко), Громик Галина та Хлібна Мова (Anatoliy Grubiyn ) , особливо вдячні Наталі Лучко за надання важливої амуніції та спорядження, ГО «Служіння» (Дмитро Аніщенко та Белик Олена) у співвпраці з Європейським фондом Сатья Саі і безмежно вдячні простим українцям, які допомогли коштами для заправки пальним нашого транспорту.

Разом до Перемоги, ми не втомилися, а стаємо ще сильнішими у своїй боротьбі. Разом – ми сила! Дякую кожному з вас, хто сьогодні в строю на своєму фронті боронить нашу землю від російського окупанта. Дякую Українському Народу за довіру, допомогу, молитви. Боремося далі!