“Щасливий той, хто займається улюбленою справою”

Не можна не погодитись зі словами американського оратора, бізнес-тренера, автора численних книг з психології, присвячених особистісному розвитку і досягненню успіху в бізнесі і в житті  Джиму Рону: «Єдине обмеження, яке накладається на наші здібності – це наша нездатність визнати власні необмежені можливості».  Приємно  усвідомлювати, що  учні  Вінницького ліцею № 29  визначили свої можливості і надможливості, сягнувши найвищої сходинки   у конкурсах та спортивних змаганнях. І тут не можна не згадати слова  П.І.Чайковського, що «великий талант вимагає великої працелюбності». Тільки  віра в себе, в свою силу, постійна робота над собою дає результат. Вітаємо наших переможців:   

  • ученицю 3-В класу Ямчук Маргариту, яка серед 14 країн світу   в своїй категорії зайняла 2 місце на Міжнародних змаганнях по художній гімнастиці Habsburger Games 2022 у Відні.
  • ученицю 6-Б класу Пастружко Аліну за зайняті І-ші та ІІ-гі  місця  у Всеукраїнському фестивалі сучасних мистецтв.

Ви пройшли важкий шлях, де було багато сліз, труднощів, нова команда і тренер. Але ви все на цьому етапі подолали, тому що наша нація незламна.