Вітаємо з перемогою


23-25 листопада 2022 року відбулися XIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й XIV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Уперше за чотирнадцять років виставки об’єднані й відбулися в змішаному форматі (онлайн, дистанційно, заочно).

Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в онлайн режимі.

Колектив закладу виборов Золоту медаль.

Конкурсна робота на XIV Міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» в тематичній номінації «ІННОВАЦІЇ В НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОМУ ВИХОВАННІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ»

Авторами проекту Інноваційна діяльність закладу у формуванні особистості громадянина-патріота” є адміністрація закладу та всі учасники освітнього процесу.
Захищали проєкт: заступник директора шкли з навчально-виховної роботи Єсипова Л.Г., вчитель предмету Захист України Мигун П.П.

           У роботі представлено особливості реалізації моделі національно-патріотичного виховання, складові якої об’єднані загальною метою – формування  громадянина-патріота в КЗ  «ВЛ № 29». Авторами роботи розкрито педагогічні умови  щодо позитивної динаміки у підвищенні показників якості із формування особистості громадянина-патріота здобувачів освіти в результаті впровадження інноваційної діяльності закладу, презентовано розробку заходів та  навчальної програми національно-патріотичного напряму волонтерського гуртка «Ти не один».


Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2022»

Колектив закладу виборов Золоту медаль.

Авторами проекту Формування ключових компетентностей учнів в процесі STEM-проєктної діяльності” є адміністрація закладу та всі учасники освітнього процесу.
Представляли проєкт – Бартюк М.П., Мазур С.Ю., Сичевська Н.С.

У проєкті презентується досвід роботи адміністрації та вчителів комунального закладу «Вінницький ліцей №29» із формування дослідницько-експериментальної компетентності здобувачів освіти в процесі вивчення природничо-математичних дисциплін, засобами інноваційних технологій,  в інноваційному освітньому середовищі закладу. Розкрито педагогічні умови та особливості реалізації моделі STEM-навчання у закладі, етапи реалізації цієї моделі, а також вплив інноваційних технологій на підвищення рівня сформованості та розвитку компетентностей учнів.

Щиро вітаємо колектив ліцею, які відзначені високими нагородами міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2022» й XIV Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»! Нехай ця освітянська перемога стане цеглинками до нашої спільної великої Перемоги!