Щедрий вечір, добрий вечір!

Щастя зичимо родині,
Миру й перемоги нашій неньці Україні,
Всім достатку і везіння
У сім'ї розуміння!
Дружньою була родина
І вся наша Україна!

В Україні існує чудова традиція на Щедрий вечір віншувати рідних, близьких та друзів. Так і вихованці школи з національно-патріотичного виховання «Україна – це моя країна» КЗ “Вінницький ліцей 29” завітали з найкращими побажаннями до наших Захисників у госпіталь та до Мироносицької церкви ПЦУ .

Побажаннями миру й радості на увесь рік зичили освітянській родині: рідного садочка ЛАСТІВКА: КЗ “ДНЗ №36 ВМР”, кз “Вінницька початкова школа №5 “, КЗ “Вінницький ліцей N 14”, Департаменту соціальної та молодіжної політики ВінницькоїОДА; привітали співробітників Вінницького обласного краєзнавчого музею, Музею Мужніх та Вінницької міської бібліотеки №12. Щирі дитячі віншування лунали для працівників фірми АРТ ВК ВОЛИНЕЦЬ , які є постійними партнерами нашого волонтерського центру «Ти не один», для працівників та відвідувачів магазину АТБ що в мікрорайоні нашого ліцею.

Діти щасливі, що змогли своїм театреалізованим дійством (підготували Галина Драч та Аліна Барановська) подарувати людям радість у такий важкий, для нашої країни, час та зібрати кошти у сумі 7 800 грн на потреби ЗСУ.

А ми пишаємось нашою талановитою та патріотичною молоддю. Слава нації!

Все буде Україна!!! Разом до ПЕРЕМОГИ!!!