Благодійний ярмарок!

Благодійний ярмарок – одна з найулюбленіших подій КЗ «ВЛ № 29».

Діти чекають його з року в рік, і він стає доброю традицією для всіх учасників освітнього процесу. З 2014 року заклад проводить такі благодійні акції для допомоги ЗСУ.

Сьогодні благодійний ярмарок, що пройшов у ліцеї, мав світлу мету: зібрати кошти на придбання МАVІС 3Т для 14 бригади «Червона калина».

Атмосфера ярмарку так зачаровувала, що і «продавці» і покупці відчували особливе піднесення, розуміючи, що вони, таким чином, надають посильну допомогу захисникам та захисницям України. Кожен клас ліцею, який брав участь у ярмарку, а їх було 44, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й мешканці мікрорайону ліцею.

Під час акції було зібрано 101 тис. 827 грн.

Серед найактивніших класів є:

2-В клас-5120 грн.,

4-А клас-4624 грн.,

5-Г клас-3825 грн.,

10-А клас – 3800 грн.,

8-Г клас -3686 грн.,

1-В клас -3018 грн.

Окрім цього, усі бажаючі мали змогу донатити кошти у скриньку, що стояла під час ярмарку. Найактивнішим у цьому було визначено 2-Б клас.

Дякуємо за активність та підтримку акції учням, вчителям та усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до благодійного ярмарку. Робимо все, що можемо разом, для нашої перемоги. Нехай добро, радість, благополуччя, щастя повернеться у наші домівки.