Поїздка до наших Героїв -Захисників до одного госпіталів міста!

Вшановуючи мужність, героїзм та звитяги Захисників і Захисниць незалежності України та з щирими привітаннями до Дня Захисників та Захисниць України, юні волонтери центру «Ти не один» КЗ “Вінницький ліцей 29” відвідали наших поранених Героїв-Захисників в одному із госпіталів міста. Почастували хлопців піцою та смаколиками, пригостили захисників солодощами. Але найкращим подарунком і психологічним розвантаженням став спів під струни гітари талановитих юнаків нашого ліцею Тімура Бондара та Романа Шандригось.

Атмосфера позитиву зашкалювала!!! Всі разом у гатжетах шукали слова знайомих пісень та затягували гучний український спів. Забувши про біль і страшні реалії війни, поранені бралися до гітари і вправно набирали акорди улюблених пісень.

В котрий раз переконуєшся, що найкраще лікування, найкраща реабілітаціє зранених вистражданих змучених війною душ наших Героїв – є живе спілкування, а тут ще й спілкування через пісню в дружньому колі без вікових перепонів, просто пісня…наша солов’їна українська пісня і теплота дитячих щирих сердець.

Ми від усієї душі бажаємо цим потужнім, сміливим і мужнім хлопцям як найшвидшого одужання і повернення до своїх родин. Вони ризикують найціннішим заради нас з вами – здоров’ям та життям.
Все буде Україна! Перемога за нами!

Ми дякуємо тим, хто зі зброєю в руках, піддаючи своє життя смертельній небезпеці, захищав і захищає нашу країну. Доземно вклоняємося кожному Захиснику і Захисниці! Нехай Бог вам допомагає набратися сил, укріпити свою душу й тіло, залікувати страшні рани війни. Вічна пам’ять тим, хто споглядає і допомагає нам з Небес….
Слава Україні! Героям Слава!!!!