76-річниця перемоги

Сьогодні  особливий день у житті нашої країни. Ми святкуємо 76-річницю    Перемоги у Другій світовій війні.Скільки мрій було зруйновано, скільки молодих життів кинуто у бій, скільки горя і нещасть, скільки болю та смертей принесло страшне слово Війна.

Зараз нам важко уявити, що трапилось більше пів століття тому, що довелось пережити нашим прадідусям та прабабусям і  які випробування випали на їхню долю. Але   у їхній  пам’яті й досі живуть ті жахливі картинки-спогади війни.І навряд чи вони колись про них забудуть. Війна ніколи не зітреться із пам’яті нашого народу, бо це наше минуле, без якого неможливе майбутнє.

Ми не діти війни, але пам’ять жива… Тому ми, учні КЗ «НВК:ЗШ І-ІІІ ст.-ГЕК № 29 ВМР», щороку напередодні цього свята вшановуємо пам’ять загиблих  та кладемо квіти на гранітні плити з іменами  захисників рідної землі,  адже це потрібно не мертвим, це потрібно живим.         Для учнів 10-х класів вчителями історії Корніцькою Г.І. та Блажко О.О. був проведений урок звитяги, присвячений темі Другої світової війни.