“Разом до Перемоги”

Діти України – квіти України!!

Традиційно в День захисту дітей подарунки роблять діткам, але війна всі традиції змінює і лихо об’єднує від малого до великого. Так сталося що Свято дітей зпівпало з Днем народження нашої відважної військової частини 14 Штурмова Бригада НГУ “Червона Калина”, з якими ми давно співпрацюємо. Волонтерським центром «Ти не один» та КЗ “Вінницький ліцей 29” було організовано збір коштів на коптер Mavic 3Т. Ми досягли мети і наша «Пташка» уже у захисників, безпосередньо передана мужньому воїну- вінниччанину Сергію «Акулі».

Дрони допомагають проводити розвідку повітрям, коригувати артилерійський вогонь, знищувати окупантів та найголовніше – зберігають та рятують життя українським солдатам. Адже робота ведеться на безпечній відстані в гарячих точках бойових дій. І цією «Пташкою» ми пришвидшим перетворення окупантів на добрива для родючої української землі. Збережемо життя кожного нашого мужнього захисника, кожного сина, батька, чоловіка. Адже коптер Mavic 3Т – це і очі і захист наших відважних хлопців!!!

Ми – на своїй землі і разом наближаємо нашу Перемогу! Дуже приємно, що учні, батьки, педагоги ліцею активно підключилися до справи – організували масовий благодійний ярмарок “Разом до Перемоги”, який став особливою подією не лише нашого закладу а й усього мікрорайону ліцею (зібрали 101 тисячу 827 гривен), зібрали та здали на 4 тис. гривен макулатури. Поряд із тим учениці Даша та Катя Ушакова передали 35 тисяч гривен від родини загиблого випускника нашого ліцею Августюка Олега. І як завжди, не залишився осторонь наш вірний друг Костянтин Волинець – додав 20 тисяч гривен і допомагав у закупівлі коптера. Дякуємо всім небайдужим, що донатили на коптер на волонтерську картку центру «Ти не один». За нами правда. З нами Бог. І Перемога буде за нами! Дякую Українському Народу за довіру, допомогу, молитви. Боремося далі!

Продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ – допомагаємо нашим героям на фронті!!!