Поїздка з допомогою на Донеччину

В той час як більшість уже «втомилися» від очікування «коли це все закінчиться» сидячи на дивані біля екранів телевізора чи перелистуючи новини улюбленого айфону, волонтерський центр «Ти не один» (Павло Мигун) КЗ “Вінницький ліцей 29″(директор Микола Бартюк) 30.06.2023 здійснив поїздку з допомогою для наших мужніх дорогих Захисників на Донеччину (Лиманський, Вугледарський та Бахмутський напрямки). У звязку з великими відстанями між запланованими зустрічами з окремими підрозділами наших відважних Героїв, на цей раз для оперативності маневрів нашої Пташки-мерседес (Олександр Лісовський АРТ ВК Волинець) ми поповнили наш екіпаж ще один водієм директором ліцею №29 Микола Бартюк. Хлопці вправно справлялись на марші, не дивлячись на великий вантаж буса плюс причіп з габаритним вантажем, що надав Без’язичний Юрій для морських котиків 35-ки.

Завдання виконали, гостинці доставлені. Наші мужні, незламні, хоч і стомлені козаки жартували, пригощали смачнющою кавою, обмінювались подарунками. Нажаль не з усіма зустрілись як планували, госпіталь….поранення…але всеодно зустрілись.
Працівники Центрального базару(Лилия Грицюк, Люда Рудак, Олександр Кириченко) передали взуття, одяг, білизну, каримати для сидіння та плащ-палатки, повербанки а саме головне український наркотик – свіже сало з часнико, овочі, кава та засоби від комарів.
Не передати ту радість від зустрічі з військовими-земляками, яким доставили не тільки вантажі (два генератори від Костянтина Волинця), а й привіти від рідних з с.Лучинчика та с.Лучинець (Юлія Мурга та Костя Іванишен) Могилів-Подільського району.

Щиру подяку та впевненість у незламності передають наші Захисники дружньому невтомному педагогічному, учнівському та батьківському колективу КЗ “Вінницький ліцей 29” (Микола Бартюк), дружній освітянській родині: Комунальний заклад “Вінницька початкова школа № 5 “. (Наталія Кучма), @КЗ “Вінницький ліцей N 16” (Svetlana Strelbitskaya) , особливо вдячні за систематичну допомогу маскувальними сітками кз «ДНЗ №31 «Сонечко» (Наталія Драгомирецька), ЛАСТІВКА: КЗ “ДНЗ №36 ВМР”(Інна Дуда, Людмила Якупова) – засоби гігієни, спіралі та спреї від комарів, овочі, носки.
Щирі слова вдячності передаємо невтомним господарочкам села Коло-Михайлівка (Неля Миколаївна) за продукти харчування, смаколики, лопати та шансовий інструмент. Нашим ріднесеньким «Дубовецькі бджілки та джмелики» (Тоня Петренко) за смачнющі м’ясо-сальні вироби, згущене молоко (за що хлопці їм передали підписаний Прапор). Слова вдячності для Сергій Кучер за систематичну допомогу м’ясо-сальними виробами, за домашню випічку від працівників пекарського цеху кафе «Фараон» ФОБ Чухрай (Ігор Чухрай) та закладу дошкільної освіти «Пролісок» (директор Леся Кучер) Сутиської селищної ради.
Необхідні медичні засоби надав Rodion Kumar та джгути-турнікети (Павло Бачара) за що окрема подяка. Вдячні працьовитим дівчатам з Шаргорода за маскувальні сітки (Мельник Олександр). Дякуємо Оля Козаріз – завжди поруч, завжди на крилах допомоги по потребам. Щиро вдячні працівникам підприємству “Караван” за таку необхідну питну воду для наших Захисників.
Дякуємо всім хто донатив коштами, ваша допомога безцінна.
Разом – ми сила! Дякую кожному з вас, хто сьогодні в строю на своєму фронті боронить нашу землю від російського окупанта.
Дякуємо вам, дорогі Захисники і Захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає вас. Миру нам всім, любові і добра! Слава Україні!
Дякую Українському Народу за довіру, допомогу, молитви. Боремося далі!
Продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ – допомагаємо нашим героям на фронті:
кошти можна перераховувати на картку (увага!!! номер картки змінено, попередня втрачена!!!!!!!)
5168 7451 8970 8032 (МИГУН ПАВЛО ПЕТРОВИЧ)