День здоров’я!

«Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються кажуть «Бувайте здорові!» , тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах.Традиційно, тиждень фізичної культури та спорту у ліцеї закінчується Днем здоров’я, який чекають не тільки всі учні закладу, а й вчителі.

Основна мета Дня – привернути увагу учнів до свого здоров’я, профілактики захворювань, мотивації до здорового способу життя. А ще – це чудова можливість долучитись до спортивних змагань та розваг, відвідати музеї міста, відчути аромат лісу, повести час з друзями.

Всі класи кудись подоружували, хтось катався не екскурсійному катері, хтось на туристичному автобусі BusPass, а хтось просто смакував шашличок….А учні 9-В класу (класний керівник Шкуріна Ніна Олександрівна) вирішили цей день провести активно на користь ЗСУ: здійснили трудовий десант «Навчаємось, працюємо, живемо – йдемо до Перемоги разом із ЗСУ». У тісній і систематичній співпраці нашого шкільного волонтерського центру «Ти не один» (Павло Мигун) з підприємством АРТ ВК Волинець (керівник Костянтин Волинець) було організовано збір яблук у плодово-ягідному саду підприємства. Працювали добросовісно із особливою завзятістю, знаючи, що кошти за зібраний урожай підуть на квадрокоптер DJI Mavic 3 для окремого підрозділу в район Куп’янська. Наша молодь неймовірна!!! Захоплювався дружнім класом, працьовитими учнями, їх взаємодопомогою і вірою в Перемогу. Бачив в їх оченятах вогник прагнення до Перемоги, любові до наших Захисників. Юні волонтери – учні 9-В класу разом із працівниками підприємства зібрали майже 5 тон яблук, за які вилучили 15 тисяч гривен. Разом – ми сила! Дякую кожному з вас, хто сьогодні в строю на своєму фронті боронить нашу землю від російського окупанта. Дякую Українському Народу за довіру, допомогу, молитви. Боремося далі! Наші ЗСУ дають гідну відсіч рашистській нечисті. За нами правда. З нами Бог. І Перемога буде за нами!