Зустріч з незламними пораненими!

Зі щирими словами вдячності та гостинцями юні волонтери центру «Ти не один” КЗ “Вінницький ліцей 29” зустрілися із нашими мужніми незламними пораненими Захисниками в одному зі шпиталів міста.

Діти подарували воїнам освячені обереги – тоненькі нитчасті червоно-зелені браслетики, які треба носити на зап’ястку лівої руки- «Червона нитка відведе біду, а зелена – берегтиме життя». Подарували й малюнки-листи, виготовлені дітками з любов’ю, а юнаки мужньому та по-дорослому обговорювали стан подій на фронті, потреби військових. Крім того, ми зустріли пораненого нашого випускника Чумака ♥️Відчуття змішалися – і радість, і біль…

Такий пекельний біль за цих хлопчаків! Але й поряд з тим впевненість у наших дітях💙💛 Кожен з НИХ береже наш спокій і наше серце та серце нашої держави.Нехай сили наших ріднесеньких воїнів Світла міцнішають, а віра у Перемогу ніколи не покине ЇХ хоробрі серця. Допомогти армії, надто пораненим бійцям, може кожен із нас, хто має в серці бодай трохи любові і здатен нею поділитися.

Адже матеріальні речі – суттєві, проте значно вагоміше те, що в душі!