Показовий День цивільного захисту!

Сьогодні 11.04.2024 в ліцеї відбувся Показовий День цивільного захисту, на який були запрошені:

Рудик Любов Тимофіївна – головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти, дистанційної освіти та впровадження ІКТ,

Гловацька Ольга Володимирівна – методист обласного методичного кабінету (БЖД населення) навчально-методичного ЦЗ та БЖД Вінницької області,

Горячковський Михайло Ігорович – фахівець відділу ЗЗ ПНС у Вінницькому районі ГУ ДСНС України у Вінницькій області та заступники директорів ЗЗСО міста Вінниці, які відповідають за цивільний захист у закладах освіти.

З метою всебічного інформування здобувачів освіти з питань цивільного захисту були також запрошені розрахунки піротехнічного, пожежно-рятувального відділення та відділення хімічної розвідки, лікарі навчально-тренувального відділу КНП «ТМО «ВОЦЕМДМК ВОР».

Крім навчально-практичних занять, учням демонстрували спецтехніку та організовували квест-змагання. Працював і “відкритий мікрофон” – так учасники ділилися своїми думками. За легендою навчання сталось загоряння в приміщенні ліцею і була проведена термінова евакуація людей.

Учні ліцею продемонстрували свідому громадянську позицію у питаннях безпеки, всебічну підготовку та швидке реагування на надзвичайні ситуації.