Тиждень доброчесності!

Урок доброчесності у 1-Г класі (класний керівник Стасюк Яна Іванівна)🏫🌈👫 .Першокласники за допомогою життєвих ситуацій познайомилися із поняттям”Доброчесність”. Разом розробили «Правила чесної поведінки».📜Діти зрозуміли, що таке чесність, справедливість та повага.💡⚖️

У рамках Тижня доброчесності, учні 2-го класу мали урок доброчесності “Я маю гідність!”Дізналися значення слова «Гідність», уявили та відчули собі краплинкою океану, який став більшим, яскравішим, величнішим та красивішим. Принаймні діти у цьому впевнені!

Учні 2-Б класу на уроці Доброчесності досліджували поняття “людяність” та “байдужість”. Зрозуміли, що людяність виявляється не в словах, а насамперед у вчинках. Перегляд мультфільму “Містер Байдужий” змусив шкірного задуматися над власною поведінкою.

Урок доброчесності у 2-Д класі.”Навіщо потрібні правила”.Під час заняття діти складали правила, зачитували кодекс доброчесності, обговорювали ситуації із життєвого досвіду.

З учнями 5Д та 5В проведено урок доброчесності. Діти створювали презентації, шукали потрібну інформацію та виконували різноманітні інтерактивні вправи. Завдяки таким методам роботи діти для себе дізналися, що таке доброчесність!

Сьогодні урок доброчесності на тему “Я хочу жити у справедливому суспільстві” пройшов у 3-В класі. Учні довідалися, що таке справедливість, доброчесність; вчилися приймати правильні рішення; змайстрували окуляри, одягнувши які діти дійшов висновку: “Усі ми – різні, але рівні у своїх правах”.