Марафон добрих справ

Чергова поїздка до наших мужніх Захисників та Захисниць на Донеччину (Бахмутський, Краматорський напрямок) – здійснилась.

Нажаль, не так, як планувалось, але всі завдання ми виконали. Все, що зібрано волонтерським центром «ТИ НЕ ОДИН» КЗ “Вінницький ліцей 29” (керівник Павло Мигун), доставлено адресатно!Часом думаєш, що людина слабка і не завжди може зробити, здавалося б, неможливе… І знову переконуєшся у силі наших ЗСУ: метал не витримує, а Вони мужньо б’ють ту фашистську гидоту, звільняючи крок за кроком нашу святу українську землю від ворога.

Кожен, хто долучився до формування вантажу, зробив свій маленький вклад у велику Перемогу. Хочемо вірити, що бійці відчули тепло домівки, любов зовсім незнайомих людей, а головне – віру у непереможність українського народу.

Важко знайти достатньо глибокі слова подяки нашим Захисникам і Захисницям за героїзм і самопожертву, за мужність і неймовірно важку ратну працю. Низький уклін кожному із тих, хто наближає день Перемоги, День миру! Доля нашої неньки-України сьогодні залежить від кожного із нас.

Слава нашим ЗСУ!!!